Ajtónyitás Budapesten

Ajtónyitás Budapesten: 06-70-237-74-71   vagy    06-30-827-33-60

 

ajtonyitas budapest

Ajtónyitás Budapesten 30 percen belül ingyen kiszállással!

Ajtónyitás Budapesten tevékenységi részletünk a Budapesti lakosság részére érhető el 30 perc - 1 órán belüli díjtalan kiszállással. Ajtónyitás Budapesten: Minőségi munkavégzés kedvező áron! Ajtónyitás Budapesten hétvégén és ünnepnapokon is!
Ajtó kinyitása Budapesten a lehető legjobb árakon, ingyen kiszállással és szaktanácsadással. Az ajtó kinyitását bízza szakembereinkre!
Ajtó nyitás Budapesten területén gyors szolgálati jelleggel mükődünk, hogy ön ha kizáródott, vagy nem tud bejutni lakásába gyors segítségget tudjon igényelni.

 

Ön is Budapesten lakik és valami oknál kifolyólag nem nyílik az ajtó? Esetleg csak becsapódott a lakásajtó vagy becsapta a húzat és ön meg kint rekedt? Pánik helyet hívja mestereinket akik Budapest területén akár már 30 perc alatt is a helyszínen tudnak lenni, hogy gyors és szakértő segítséget tudjanak biztosítani!

 

Ajtónyitás Budapesten mikor elérhető?


Ajtónyitás Budapesten szolgálatunk minden nap nyitva tart éjjel és nappal a fővárosban lakók számára. Ajtónyitás Budapesten tevékenységünket hétvégén és munka szüneti napokon is elérhetik rejtett költségek nélkül!

 

Sérülés mentesen nyitják ki az ajtót?


Igyekszünt minden ajtót sérülés mentesen kinyitni. Amennyiben ez valami oknál kifolyólag még sem sikerül, abban az esetben is csak a zár sérül meg, amit egy zár cseréjével orvosolni is tudunk.

 

Ajtónyitás Budapesten: mennyi idő alatt érünk a helyszínre?


A telefon hívást követően a leggyorsabb ( 30- 60 perc ) díjtalan kiszállással igyekszünk meg minden bajbajútón segíteni.

 

Ajtónyitás Budapesten mennyibe kerül?


Hagyományos faajtó kinyitása 6.500Ft- tól, ajtózár cseréje 6.500Ft- tól, biztonsági ajtó kinyitása 10.000Ft- tól.
Az árak megközelítő árak, pontos árat csak a helyszínen tudunk adni! Az árak az áfát nem tartalmazzák.

 

 

Ajtónyitás Budapesten percek alatt. Az ajtó kinyitását nem ajánlatos egy hozzá nem értő személyre rá bízni, mert ő nem tudja garantálni a sérülés mentes ajtó kinyitást, valamint nem tud minőségi munkát biztosítani.

Hívjon és azonnali díjtalan kiszállással megoldjuk önnek problémáját.

 

 

Ajtónyitás Budapesten

Ajtónyitás Budapesten: 06-70-237-74-71   vagy    06-30-827-33-60